• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Семінар-практикум для вихователів-методистів міста

Семінар-практикум для вихователів-методистів міста

2021-04-15

/Files/images/novini/Слайд2.JPG

«Інтегрований освітній процес як спеціально організована взаємодія дитини і дорослого в системі STREAM – освіти».

15 квітня 2021 року в дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) комбінованого типу № 30 «Росиночка» Білоцерківської міської ради Київської області у форматі ZOOM-конференції відбувся семінар-практикум вихователів-методистів з проблеми «Інтегрований освітній процес як спеціально організована взаємодія дитини і дорослого в системі STREAM – освіти».

Вихователь-методист Беспалько Н.І розкрила тему «Інтегрований освітній процес як спеціально організована взаємодія дитини і дорослого в системі STREAM – освіти», ознайомила педагогів з основними положеннями та концептуальними засадами STREAM-освіти. Вихователь Говгаленко О.С. під час доповіді розповіла про мету та структуру альтернативної програми «STREAM-освіта або Стежинки у Всесвіт».

Заклад дошкільної освіти № 30 «Росиночка» вже два роки поспіль упроваджує STREAM-освіту в діяльність з дошкільниками. Тому присутнім було продемонстровано досвід роботи даного закладу, представлені форми та методи роботи з педагогічним колективом, щодо упровадження STREAM-освіти.

.

Кiлькiсть переглядiв: 97